Ajankohtaista Kollektivilta

Growhow Agency-liiketoiminta käynnistyy

10.6.2021

 

PK-yrityksille uusi tapa kasvattaa omaa liiketoimintaansa riskittömästi.

Kollektiv Ventures käynnistää olemassa olevien konsultointipalveluiden rinnalle uuden liiketoiminta-alueen, Growhow Agencyn. Omalla brändillään toimiva Growhow Agency tuo pk- ja startupyritysten käyttöön uudenlaisen tavan kasvattaa omaa liiketoimintaansa riskittömästi.

- Siinä missä Kollektiv keskittyy ulkopuolisen näkemyksen antamiseen ja konsultointiin, Growhow Agency sukeltaa vielä pintaa syvemmälle. Olemme arjessa asiakkaan apuna liiketoimintaa kasvattamassa olipa kyseessä myynnin ja markkinoinnin konkreettinen yhdessä tekeminen, strategian rakentaminen uusiksi tai yrityksen muu kehittäminen. Tulemme käytännössä mukaan kanssayrittäjiksi, mutta yritys saa itse päättää toteutetaanko palvelu ostopalveluna, osakkuuden kautta tapahtuvana "hikipääomana" vai näiden jonkin asteisena yhdistelmänä, Kollektivin perustaja ja toimitusjohtaja Tero Karinti kertoo.

- Yhteistyömallista riippuen teemme asiakkaan kanssa esimerkiksi 12 kk suunnitelman kasvun saavuttamiseksi, asetamme sille tavoitteet ja mittarit ja asiakas maksaa palvelusta suhteessa saavutettuihin tuloksiin. Tämä takaa asiakkaille riskittömän tavan kasvattaa omaa liiketoimintaansa ja antaa meille paineen toimia sanamme mukaisesti, Kollektivin tuore osakas Atte Koskinen avaa konseptia.

- Käymme jo tällä hetkellä neuvotteluita useamman yrityksen kanssa heidän liiketoimintojensa kasvattamisesta, joten uudenlaiselle konseptille on validointimme mukaisesti kysyntää. Rohkeasti yritysten arkeen mukaan heittäytyminen on asia mitä markkinassa ei palautteen mukaan ole olemassa, joten tuomme siinä mielessä yrityksille uudenlaisen mahdollisuuden hakea kasvua, Tero Karinti jatkaa.

Lue lisää Growhow Agencystä sen omilta sivuilta osoitteesta www.growhow.agency. Mikäli oma liiketoimintasi kaipaa voimakasta kasvua ja haluat kuulla lisää vaihtoehdoista sen saavuttamiseksi, niin ota yhteyttä Tero Karintiin: Puh. 0409311550 / tero@growhow.agency.

WhatsApp Image 2021-06-01 at 22.57.09.jpeg
WhatsApp Image 2021-06-01 at 18.56.59.jp

Kollektiv Ventures laajentaa toimintaansa ja omistuspohjaansa

4.6.2021

 

Nopeasti kasvu-uralle päässyt Kollektiv Ventures panostaa toimintansa laajentamiseen ja kehittämiseen uusien partnereiden avulla.

Kasvuhaluisten yritysten käytännön läheiseen konsultointiin ja operatiivisen kasvun kiihdyttämiseen erikoistunut Kollektiv Ventures sai toukokuun 2021 lopulla entistä leveämmät hartiat kasvuyritysten palvelemiseen. Yhtiössä aloittaa uusina partnereina pitkän linjan yrittäjäkokemuksen omaava Atte Koskinen ja startup-yhteisöissä ja logistiikkabisneksessä vahvasti vaikuttava Anthony Sundström.

 

- Loppuvuodesta 2020 Kollektivia perustaessani omasin jo ajatutuksen, että haluan laajentaa toimintaa mahdollisimman nopeasti, ja että olen valmis ottamaan mukaan muitakin osakkaita. Erinomaisesti liikkeelle lähtenyt liiketoiminta ja aktiivinen verkostoituminen avasi ovet tälle tielle nopeammin kuin osasin toivoakaan, Kollektivin perustaja ja toimitusjohtaja Tero Karinti (kuvassa vasemmalla) iloitsee. 

 

Uusien partnereiden mukaan tulon myötä Kollektiv tähtää entistä laajemman asiakasjoukon palvelemiseen ja yhdistämiseen.

- Tiimimme avulla pystymme tarjoamaan entistä laajemmin osaamista kaikille keskeisille kohderyhmillemme, eli pk-yrityksille, startupeille ja julkiselle sektorille. Voimme myös luoda uudenlaista synergiaa ja bisnesekosysteemejä törmäyttämällä näitä eri kohderyhmistä tulevia asiakkaitamme toisiinsa, Tero Karinti kertoo.

Kysy lisätietoja:

Tero Karinti

Yrittäjä, toimitusjohtaja

Kollektiv Ventures Oy

Puh. 040 9311 550

tero@kollektiv.fi

Kollektiv ja Ilona.Works yhteistyöhön

Yhteinen tavoite auttaa yrityksiä kasvamaan

Kollektiv Ventures ja ilona.works ovat aloittaneet yhteistyön ja jatkossa Kollektiv Venturesin palvelut ovat saatavilla myös ilona.worksin verkkokaupasta.

ilona.works on yrittäjille suunnattu palvelu, jonka kautta perustat yrityksen kätevästi verkossa sekä vertaat ja ostat liiketoiminnan tärkeät tukipalvelut vaivattomasti. Palveluiden hinnat ja ehdot ovat näkyvillä, joten palveluita on helppo vertailla ja valita yritykselleen sopiva palvelukokonaisuus.

- Läpinäkyvyys, helppous ja yrityksen arkeen sopivat palvelut ovat myös Kollektivin tunnuslauseita, joten oli helppo päätös lähteä mukaan ilona.worksin palveluntarjoajaksi. Yrittäjien arjen helpottaminen ja arjen yhdessä eläminen on vahvasti toimintamme keskiössä, joten haluamme olla helposti saatavilla kaikille suomalaisille yrityksille. Tähän ilona.works tarjoaa hienon väylän", Kollektiv Venturesin yrittäjä ja toimitusjohtaja Tero Karinti iloitsee.

– Me ilona.worksilla haluamme helpottaa yrittäjien arkea tarjoamalla heille mahdollisuuden vertailla ja hankkia yrittämisen palvelut helposti samasta paikasta. Autamme yritystoiminnan kaikissa vaiheissa aina yrityksen perustamisesta lähtien. Kollektiv Ventures tarjoaa palveluita kasvuhaluisille yrityksille ja meillä on heidän kanssaan yhteinen tavoite auttaa yrityksiä kasvamaan, joten yhteistyö oli luonteva valinta meille molemmille, kommentoi ilona.worksin toimitusjohtaja Axel Lindell.

ilona.works on verkkokauppa, jonka kautta voi perustaa yrityksen digitaalisesti sekä verrata ja ostaa yrittämisen palvelut mm. kirjanpidosta maksupäätteisiin – ajasta ja paikasta riippumatta. Yhtiö on täysin suomalaisessa omistuksessa sekä saanut arvostetun Avainlippu-merkin. www.ilona.works

Näyttökuva 2021-6-4 kello 11.22.16.png