ti 08. jouluk. | Webinaari

8.12.2020, Itsensä johtaminen: Miten fokusoit tehokkaasti ja varmistat aikaansaamisen?

Tero Karinti ja Anja Saine keskustelevat siitä miten fokusoimalla tekemistään voi varmistaa tavoitteiden toteutumisen. Anja Saine on innostava businessvalmentaja, joka auttaa yrittäjiä ja johtajia uudistamaan omaa ajatteluaan, ylittämään esteet kasvun tieltä ja saavuttamaan tavoitteensa.
Rekisteröityminen on suljettu
 8.12.2020, Itsensä johtaminen: Miten fokusoit tehokkaasti ja varmistat aikaansaamisen?

Time & Location

08. jouluk. 2020 klo 8.30 – 9.10
Webinaari

About the Event

Pro Bono Klinikan webinaareissa jaetaan hyviä vinkkejä ja näkökulmia oman työn, johtamisen, myynnin ja markkinoinnin, digitalisaation ja ict-asioiden parista. Tervetuloa kuuntelemaan ja kysymään asiantuntijoilta vinkkejä yrityksesi arkeen!

Klinikan tässä osassa kokenut liikkeenjohdon coach Anja Saine ja Kollektiv Ventures Oy:n toimitusjohtaja Tero Karinti keskustelevat fokusoinnin merkityksestä työn tekemisen tehokkuudelle ja aikaan saamiselle. Moni meistä tekee paljon töitä ja vaihtaa lennosta palaverista toiseen, mutta fokusoimmeko todellakin aikaa oikeisiin asioihin? Saammeko todella aikaan asioita, vai meneekö arki suorittamiseksi? Liiketoiminnan menestymisen kannalta on oleellista keskittää tekeminen ja ajatukset kriittisiin asioihin. Tule kuuntelemaan kokeneen ja sertifioidun liikkeenjohdon coachin Anja Saineen ajatuksia ja kokemuksia asiasta!

Tickets
Hinta
Määrä
SUMMA
  • Pro Bono Klinikka passi
    €0
    €0
    0
    €0
Yhteensä€0

Share This Event