Karinti_WEB-19.jpg

CONSULTING AS A SERVICE

Jokainen meistä kaipaa sparrausta omille ajatuksilleen. Toisinaan enemmän, toisinaan vähemmän. Pitkäkestoiset valmennusohjelmat voivat tilanteista riippuen tuntua liian raskailta tai vaatia liian suuria kertainvestointeja.

 

Kollektiv Venturesin innovatiivinen ja markkinoita uudistava CaaS-malli (Consulting as a Service) tarjoaa sparraus- ja konsultointiapua juuri sinulle sopivalla määrällä ja tasan sekunnin irtisanomisajalla.

 

Olemme apunasi silloin kun sinä tarvit, juuri sen verran kuin tarvit. Palaverit toteutetaan valintasi mukaisesti joko kasvotusten tapahtuvina tai laadukkaina videotapaamisina. Sinä päätät käsiteltävät aiheet ja yhteistyömme laajuuden. Easy as 1-2-3-4!

Huom! Voit vapaasti muokata yhteistyön laajuutta minä hetkenä vain. Halusitpa sitten nostaa tai laskea tuntimääriä, tai pistää meidät "tauolle"... kaikki käy. Mallissamme et sitoudu kuin tähän hetkeen. Olemme apunasi sinun liiketoimintasi vaatimalla panoksella ja aikataululla. Sinä päätät!

Valitse alla olevista sinulle sopiva malli ja ota yhteyttä, niin lähdetään yhdessä kehittämään liiketoimintaanne riskivapaasti. Voit myös varata meiltä yhden veloituksettoman sparrauspalaverin joka ei sidoa sinua mihinkään. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

Näyttökuva 2021-2-2 kello 8.14.06.png

Tutun yrittäjän suosituksesta otin Teron vastaan haastavana vallitsevassa koronatilanteessa. Pidemmän aikaa jo koronasta vähän jumissa olleena sain merkittävää apua Teron kokemuksesta oman toiminnan eteenpäin viemiseksi.

 

Monet raakileeksi jääneet kehitysideat jalostuivat nopeasti toteutettavan arvoisiksi, ja olemassa oleviin toimintoihin saatiin kirkastusta ja tukea.

 

Yhdessä tekeminen klikkasi heti! Kaikkea helpottaa se että Tero tekee pohjatyöt todella hyvin ja on aidosti hyvä tyyppi eikä myymässä ilmaa. Vahva suositus! Yhteistyö jatkuu edelleen...

-Antti Punavaara, toimitusjohtaja Prigi Oy 

1

Tapaamme kerran kuukaudessa.

2h tehokasta sparrausta sinun valitsemallasi teemalla. Hinta 300 € /kk.

Helppo aloitus yhteistyölle!

2

Tapaamme kahdesti kuukaudessa.

4h tehokasta sparrausta. 550 € /kk.

Helppoa ja vaivatonta, sekä kustannustehokasta!

3

Kolme tapaamista kuukaudessa. 

6h tehosparrausta liiketoiminnan ympäriltä.

Toteutamme yhdessä selkeää suunnitelmaa. 750 € / kk.

Helppoa & ammattimaista!

4

2h / vko yhteisen kehityssuunnitelman pohjalta.

Elämme ja hengitämme yrityksesi arkea yhdessä.

 1000 € / kk.

Yrityksesi kiinteä resurssi tulosten saavuttamiseen! 

SE TÄRKEÄ PIENI PRÄNTTI!!

Hintoihin lisätään alv 24 %. Mahdolliset matka- ja majoituskulut sovitaan ja laskutetaan erikseen verohallinnon suositusten mukaisesti ja toteutuneiden kulujen mukaan. Kaikki hintatasot pitävät sisällään tapaamisiin valmistautumiseen käytettävän ajan.