Karinti_WEB-19.jpg

STORYBOARD

Miten yhdistää kaksi investointia yhdellä iskulla; yrityksen kehittäminen ja markkinointisisällön luominen? Vastaus on Kollektiv Storyboard.

Konseptimme on nerokkaan yksinkertainen. Sinä ostat todelliseen tarpeeseen tarvittavan määrän asiantuntijoidemme apua, esimerkiksi asiakaskokemuksen kehittämiseen tai uuden palvelun kehittämiseen.

Me tuomme pöytään asiantuntijoiden lisäksi mediatuotannon osaajamme, jotka dokumentoivat kehittämistyöpajamme ja luovat niiden ympärille sujuvan tarinan ja käsikirjoituksen. Mukaan lisäämme kohdennettuja henkilö- ja asiakashaastatteluja ja kas, lopputulos on valmis!

Käsissänne on suoritettujen kehittämistoimenpiteiden lisäksi valmiiksi editoitu, yrityssalaisuudet toki säilyttävä, dokumentaarinen yritysvideo (kesto noin 20-30 min) joka osoittaa asiakkaillenne ja prospekteille kehityskyvykkyytenne ja tapanne kehittää palveluitanne.

 

Lisäksi editoimme materiaalista käyttöönne myös perinteisemmän yritysesittelyvideon (kesto 30-60 sekuntia).

 

Tehdään siis Teillekin aitoa kehittämistä ja sen kautta myös koskettavaa markkinointiviestintää.

Hinta?

Esimerkiksi kolmen työpajapäivän kokonaisuus (sis. suunnittelu, fasilitointi, käsikirjoitus, kuvaaminen ja editointi) vain 4900 € (+ alv)!

Koska aloitetaan?

KV-some-linkedin-storyboard.jpg
Näyttökuva 2021-2-2 kello 8.14.06.png

Tutun yrittäjän suosituksesta otin Teron vastaan haastavana vallitsevassa koronatilanteessa. Pidemmän aikaa jo koronasta vähän jumissa olleena sain merkittävää apua Teron kokemuksesta oman toiminnan eteenpäin viemiseksi.

 

Monet raakileeksi jääneet kehitysideat jalostuivat nopeasti toteutettavan arvoisiksi, ja olemassa oleviin toimintoihin saatiin kirkastusta ja tukea.

 

Yhdessä tekeminen klikkasi heti! Kaikkea helpottaa se että Tero tekee pohjatyöt todella hyvin ja on aidosti hyvä tyyppi eikä myymässä ilmaa. Vahva suositus! Yhteistyö jatkuu edelleen...

-Antti Punavaara, toimitusjohtaja Prigi Oy 

SE TÄRKEÄ PIENI PRÄNTTI!!

Hintoihin lisätään alv 24 %. Mahdolliset matka- ja majoituskulut sovitaan ja laskutetaan erikseen verohallinnon suositusten mukaisesti ja toteutuneiden kulujen mukaan. Kaikki hintatasot pitävät sisällään tapaamisiin valmistautumiseen käytettävän ajan.