Karinti_WEB-19.jpg

TARINAMME

"Kaikki lähti liikkeelle puhtaasta intohimosta suomalaisten yritysten auttamista kohtaan"

Miksei liikkeenjohdon konsultointia voisi tehdä vielä asiakaslähtöisemmin, "late founder" mentaliteetilla? Miksei kasvupalveluiden asiantuntija-apua voisi ostaa nykyaikaisesti kiinteään ja ennalta helposti budjetoitavaan hintaan? 

Muun muassa näihin kysymyksiin mietin aikoinaan vastauksia ostettuani itse useissa rooleissa konsultointia, ja sparratessani itse pro bono-periaatteella startup- ja pk-yrityksiä. Siitä se ajatus sitten lähti! 

"Kollektiv Ventures on suomalaisten startup- ja pk-yritysten paras ystävä!"

Tuon osaamisellasni apua yritysten toiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen “late founder”-mentaliteetilla, eli kehitän yhdessä yhtiötäsi kuin omaani. Tämä takaa tuloshakuisuuden ja -takuun!

Sparraan yrittäjiä ja johtajia tulokselliseen johtamiseen, innovatiiviseen myynnin ja markkinoinnin tekemiseen sekä kirkkaaseen ja kuuluvaan viestintään liittyvissä teemoissa.


Omaan yli 20 vuoden kokemuksen eri toimialojen yritysten myynti-, esimies- ja johtotehtävistä. Olen ollut perustamassa useaa eri yritystä joista tuloksena on niin suuria onnistumisia kuin opettavaisia epäonnistumisiakin.

Olen muun muassa perustanut julkisen sektorin perintäsektorin mullistaneen Kuntaperintä Oy:n joka on kasvanut yhden henkilön perustamistiimistä noin 30 henkilöä työllistäväksi, 3 Meur liikevaihtoa ja 25% voittoa tekeväksi yritykseksi.

Kuuntele #muodonmuutosjohtaminen podcastista kiinnostavimmat yrittäjien kasvutarinat!

Urallani olen toiminut vaativissa johtoryhmätehtävissä vastaten yritysten myynnistä, asiakkuuksista, asiakaspalvelusta ja markkinointiviestinnästä. Olen myös toiminut myös startupkiihdyttämön Head Coachina. 

Kollektiv Ventures on perustettu kokemukseni lisäksi vahvan arvopohjaisuuden ja asiakaslähtöisyyden varaan. Tarjoan asiakkaalle kaikki liiketoiminnan kasvattamisen kannalta kriittiset palvelut - johtamisen, myynnin, markkinoinnin ja viestinnän jatkuvan uudistumisen - yhdeltä luukulta. Katso yritykseni arvot alta, kohtaavatko ne Teidän arvojenne kanssa?

ARVOMME

Intohimo - kaiken minkä teen, teen intohimosta suomalaisten yritysten, yrittäjien ja työntekijöiden kasvun ja hyvinvoinnin kehittämiseen. Haluan intohimoisesti tehdä Suomesta entistä paremman paikan yrittää ja luoda kansainvälisiäkin liiketoimintoja.

Kaikki on mahdollista - haastan sekä itseni, että asiakkaani ajattelemaan että mikään ei ole mahdotonta. Voimme aina tehdä työmme vielä sujuvammin, nopeammin ja saavuttaa kaikki mahdottomaltakin tuntuvat tavoitteet. Tämä arvo haastaa meidät myös miettimään jatkuvasti toimintatapoja ja strategian päivittämistä.

Ihmiset ensin - kun työntekijät ja yrittäjät/johtajat voivat hyvin, myös asiakkaat voivat hyvin. Panostan tähän ajatteluun myös oman yritykseni kasvattamisessa. En työskentele asiakkaiden kanssa jotka eivät allekirjoita tätä ihmislähtöistä arvoa omassa toiminnassaan.

Asiakas maksaa palkkamme - työskentelen siis joka hetki niin, että kaikki tekemiseni on asiakkaani eduksi ja hyödyksi. Jos koen, että tekemiseni tai roolini jossain ei ole asiakkaan eduksi niin sanon sen ääneen.

Voit varata minulta veloituksettoman ensimmäisen sparraushetken (2h), jossa tutustumme yhdessä liiketoimintasi tilanteeseen ja toisiimme. Mikäli jaamme samanlaisen arvomaailman ja tavoitteellisuuden voit varata juuri sinulle sopivan määrän henkilökohtaista coachausta (Coaching As A Service) tai yrityksellesi sopivan palvelupaketin. 
Odotan innolla yhteistyötämme!

© 2020 by Kollektiv Ventures