Karinti_WEB-19.jpg

TARINAMME

"Kaikki lähti liikkeelle puhtaasta intohimosta suomalaisten yritysten auttamista kohtaan

Tero Karinti on kasvuhaluisten yritysten parhaaksi ystäväksi tituleeratun Kollektiv Ventures Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. 

 

Terolla on yli 20 vuoden kokemus niin yksityisen kuin julkisen sektorin osakeyhtiöiden johtotehtävistä, strategioiden rakentamisesta ja yritysfuusioista.

 

Hän on työskennellyt mm.

  • liikkeenjohdon konsulttina ulkoistettujen myynti- ja johtajapalveluiden parissa Celectus Oy:ssä (nykyinen Rainmaker) 

  • Lindorffilla (nykyinen Lowell) 1 Mrd euron saatavasalkun perinnästä vastaavan yksikön johtajana

  • perustanut julkisen sektorin perintämarkkinat disruptoineen ja markkinat vallanneen Kuntaperintä Oy:n sekä

  • toiminut myynnistä, markkinoinnista, asiakaspalvelusta ja asiakkuuksista vastaavana asiakkuusjohtajana 120 Meur liikevaihtoa tekevässä Sarastia-konsernissa. 

Tero toimii nykyään strategina ja yritysjohdon sparraajana Kollektiv Venturesissa, ja startup-yritysten mentorina, sijoittajana ja hallituksen jäsenenä teknologia-startupeihin sijoittavassa Digital Heart Capital Oy:ssä.

Tero tunnetaan erittäin hands on-tyyppisenä strategina jolla on vahva ymmärrys ja näkemys menestyksekkäästä henkilöstön sitouttamisesta yrityksen tavoitteisiin. Hän on erityisen idearikas ja innovatiivinen yritysjohdon sparraaja joka tuo kokemuksellaan uusia näkökulmia ja skenaarioita pöytään.

Karinti_WEB-10.jpg

ARVOMME

Intohimo - kaiken minkä teen, teen intohimosta suomalaisten yritysten, yrittäjien ja työntekijöiden kasvun ja hyvinvoinnin kehittämiseen. Haluan intohimoisesti tehdä Suomesta entistä paremman paikan yrittää ja luoda kansainvälisiäkin liiketoimintoja.

Kaikki on mahdollista - haastan sekä itseni, että asiakkaani ajattelemaan että mikään ei ole mahdotonta. Voimme aina tehdä työmme vielä sujuvammin, nopeammin ja saavuttaa kaikki mahdottomaltakin tuntuvat tavoitteet. Tämä arvo haastaa meidät myös miettimään jatkuvasti toimintatapoja ja strategian päivittämistä.

Ihmiset ensin - kun työntekijät ja yrittäjät/johtajat voivat hyvin, myös asiakkaat voivat hyvin. Panostan tähän ajatteluun myös oman yritykseni kasvattamisessa. En työskentele asiakkaiden kanssa jotka eivät allekirjoita tätä ihmislähtöistä arvoa omassa toiminnassaan.

Asiakas maksaa palkkamme - työskentelen siis joka hetki niin, että kaikki tekemiseni on asiakkaani eduksi ja hyödyksi. Jos koen, että tekemiseni tai roolini jossain ei ole asiakkaan eduksi niin sanon sen ääneen.

Voit varata minulta veloituksettoman ensimmäisen sparraushetken (45 min), jossa tutustumme yhdessä liiketoimintasi tilanteeseen ja toisiimme. Tutustu palveluihimme riskittömästi!