Karinti_WEB-19.jpg

TARINAMME

"Kaikki lähti liikkeelle puhtaasta intohimosta suomalaisten yritysten auttamista kohtaan"

Miksei liikkeenjohdon konsultointia voisi tehdä vielä asiakaslähtöisemmin, "late founder" mentaliteetilla? Miksei kasvupalveluiden asiantuntija-apua voisi ostaa nykyaikaisesti kiinteään ja ennalta helposti budjetoitavaan hintaan? 

Muun muassa näihin kysymyksiin Kollektiv Venturesin perustaja Tero Karinti mietti vastauksia ostettuaan itse useissa rooleissa konsultointia, ja sparratessaan itse pro bono-periaatteella startup- ja pk-yrityksiä. Siitä se ajatus sitten lähti! 

"Kollektiv Ventures on suomalaisten startup- ja pk-yritysten paras ystävä!"

Kollektiv Ventures tuo apua yritysten toiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen “late founder”-mentaliteetilla, eli kehitämme yhdessä yhtiötäsi kuin kehittäisimme omaamme. Vähempi ei riitä!

Sparraamme yrittäjiä ja johtajia tulokselliseen johtamiseen, innovatiiviseen myynnin ja markkinoinnin tekemiseen sekä kirkkaaseen ja kuuluvaan viestintään liittyvissä teemoissa.


Yhtiön perustaja Tero Karinti omaa yli 20 vuoden kokemuksen eri toimialojen yritysten myynti-, esimies- ja johtotehtävistä. Hän on ollut perustamassa useaa eri yritystä, joista tuloksena on niin suuria onnistumisia kuin opettavaisia epäonnistumisiakin.

 

Tero on muun muassa perustanut julkisen sektorin perintäsektorin mullistaneen Kuntaperintä Oy:n joka on kasvanut yhden henkilön (Tero) perustamistiimistä noin 30 henkilöä työllistäväksi, 3 Meur liikevaihtoa ja 25% voittoa tekeväksi yritykseksi.

Kuuntele #muodonmuutosjohtaminen podcastista kiinnostavimmat yrittäjien kasvutarinat!

Urallaan Tero on toiminut vaativissa johtoryhmätehtävissä vastaten yritysten myynnistä, asiakkuuksista, asiakaspalvelusta ja markkinointiviestinnästä. Hän on toiminut myös startupkiihdyttämön Head Coachina. 

Kollektiv Ventures on perustettu kokemuksen lisäksi vahvan arvopohjaisuuden ja asiakaslähtöisyyden varaan. Tarjoamme asiakkaalle kaikki liiketoiminnan kasvattamisen kannalta kriittiset palvelut - johtamisen, myynnin, markkinoinnin ja viestinnän jatkuvan uudistumisen - yhdeltä luukulta. Katso arvomme alta, kohtaavatko ne Teidän arvojenne kanssa?

ARVOMME

Intohimo - kaiken minkä teemme, teemme intohimosta suomalaisten yritysten, yrittäjien ja työntekijöiden kasvun ja hyvinvoinnin kehittämiseen. Haluamme intohimoisesti tehdä Suomesta entistä paremman paikan yrittää ja luoda kansainvälisiäkin liiketoimintoja.

Kaikki on mahdollista - haastamme sekä itsemme, että asiakkaamme ajattelemaan että mikään ei ole mahdotonta. Voimme aina tehdä oman työmme vielä sujuvammin, nopeammin ja saavuttaa kaikki mahdottomaltakin tuntuvat tavoitteet. Tämä arvo haastaa meidät myös miettimään jatkuvasti toimintatapojemme ja strategiamme päivittämistä.

Ihmiset ensin - kun työntekijät ja yrittäjät/johtajat voivat hyvin, myös asiakkaat voivat hyvin. Panostamme tähän ajatteluun myös omassa toiminnassamme. Emme työskentele asiakkaiden kanssa jotka eivät allekirjoita tätä ihmislähtöistä arvoa omassa toiminnassaan.

Asiakas maksaa palkkamme - työskennelkäämme siis joka hetki niin, että kaikki tekemisemme on asiakkaidemme eduksi ja hyödyksi. Jos koemme, että tekemisemme tai roolimme jossain ei ole asiakkaan eduksi niin sanomme sen ääneen.

Voit varata meiltä veloituksettoman ensimmäisen sparraushetken (2h), jossa tutustumme liiketoimintasi tilanteeseen ja toisiimme. Mikäli jaamme samanlaisen arvomaailman ja tavoitteellisuuden voit varata meiltä juuri sinulle sopivan määrän henkilökohtaista coachausta (Coaching As A Service) tai yrityksellesi sopivan palvelupaketin. 
Odotamme innolla yhteistyötämme!

© 2020 by Kollektiv Ventures