Brändää ilmaiseksi joka päivä

Päivitetty: 4. joulu 2020

Mietitkö pääsi puhki miten saisit yrityksesi brändiä vahvistettua ja ihmisten tietoisuuteen paremmin?


Yksi helppo ja ilmainen tapa on kaikkien yritysten ulottuvilla, mutta erittäin harva tuntuu tämän hoksanneen saatikka ottaneen käyttöönsä!


Oletko asemassa jossa otat vastaan myyntipuheluita päivittäin? Tuskasteletko jatkuvasti soivan puhelimesi tai saapuvien sähköpostien kanssa? Ei kannattaisi, sillä jokainen sisään saapuva kontakti on yrityksellesi paitsi mahdollisuus uudistua (et ikinä tiedä mikä kuningasidea linjoilla olisi tarjolla!) niin myös mahdollisuus nostaa yrityksesi brändiä.


Miten tämä sitten tehdään? Helppoa 👉🏻

📞 Kohtele jokaista saamaasi myyntipuhelua tai -kontaktia kuin asiakasliidiä! 💡


Älä siis hermostu jatkuvasti soivaan puhelimeen tai vastatessasi ole tyly myyjälle joka tavoittelee sinua, vaan ota kontakti vastaan mahdollisuutena kasvattaa tai kehittää omaa bisnestäsi.


Et ikinä tiedä millaista hyötyä tarjotusta palvelusta olisi, jos et kuuntele uusia ajatuksia ja ehdotuksia. Ja vaikka et tarvitsisikaan tarjottua palvelua/tuotetta niin voit suorittaa "ei-kiitoksen" ystävällisesti. Soittaja voi olla tuleva asiakkaasi, työntekijäsi, sijoittajasi tai vaikkapa liidien antaja. Kohtele häntä sen mukaisesti!


Näin annat yrityksestäsi joka kerta positiivisen mielikuvan ja vahvistat brändiäsi kerta toisensa jälkeen. Ka-ching! 💸


Tämä on äärimmäisen vähän hyödynnetty epäreilun kilpailuedun keino, ja mikä parasta täysin ilmainen. Ota siis käyttöösi heti seuraavasta hetkestä!


Kasvuterveisin,


Tero Karinti

CEO, Kollektiv Ventures

Puh. 040 931 1550

tero@kollektiv.fi

"Autamme yrityksiä löytämään epäreilun kilpailuedun"


Haluatko Teron puhumaan yritykseesi tai sparraamaan johtoa brändäämisestä, myynnistä tai markkinoinnista? Ota yhteyttä https://www.kollektiv.fi/yhteystiedot tai Tero Karinti, 040 931 1550 | tero@kollektiv.fi


25 katselukertaa0 kommenttia