Karinti_WEB-19.jpg

REFERENSSEJÄ

“Jos visiomme on olla asiakkaan "late founder" ja kehittää heidän liiketoimintaansa kuin omaamme, tulee tämän näkyä asiakkaan arjessa aidosti konkreettisina hyötyinä. Tämä tarkoittaa helposti arkeen vietäviä kehitysehdotuksia ja nopeita bisneshyötyjä, ei konsulttimaista viisastelua.”


― Tero Karinti, yrittäjä & toimitusjohtaja Kollektiv Ventures Oy

Katso alta asiakkaidemme antamia palautteita ja ota yhteyttä joko heihin suoraan tai meihin saadaksesi lisätietoja. 

Miten voimme olla Teille avuksi?

MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT MEISTÄ?

Näyttökuva 2021-2-2 kello 8.14.06.png

PRIGI OY

Tutun yrittäjän suosituksesta otin Teron vastaan haastavana vallitsevassa koronatilanteessa. Pidemmän aikaa jo koronasta vähän jumissa olleena sain merkittävää apua Teron kokemuksesta oman toiminnan eteenpäin viemiseksi. Monet raakileeksi jääneet kehitysideat jalostuivat nopeasti toteutettavan arvoisiksi, ja olemassa oleviin toimintoihin saatiin kirkastusta ja tukea. Yhdessä tekeminen klikkasi heti! Kaikkea helpottaa se että Tero tekee pohjatyöt todella hyvin ja on aidosti hyvä tyyppi eikä myymässä ilmaa. Vahva suositus! Yhteistyö jatkuu edelleen! - Antti Punavaara, TJ

mika.jpg

HS-WORKS OY

Kollektiv teki HS-Worksille myynnin ja asiakkuudenhoidon nykyprosessien analysoinnin ja toi pöytään selkeät kehitysehdotukset tulevia kasvutavoitteita tukemaan.

"Tero Karinti pääsi hyvin kiinni bisnekseemme. Aika ajoin vastaavissa seteissä törmätään siihen, että toisella puolella oleva suosittelee hyväksi havaitsemiaan toimintatapoja, mutta jos hän olisi hereillä niin tietäisi, ettei se sovi meille jostain syystä. Teron ehdotukset olivat suoraan niin hyviä, että asiaa oli selvästi tutkittu niin paljon että tarpeemme oli ymmärretty. Ideat oli hyvin myös perusteltu liiketoiminnan näkökulmasta. Näkisin, että hyvin onnistuitte tuomaan lisäarvoa!"

- Mika Lausamo, TJ 

Humandigi_logo_edited_edited.png

HUMANDIGI OY

Kollektiv rakensi Humandigi Oy:lle kahden työpajan aikana inbound-myynnin ja markkinoinnin konseptin, ja toi pöytään uusia liiketoimintaideoita.

"Tero pystyi saman tien tunnistamaan mikä oli meidän yrityksellemme oleellista ja tässä vaiheessa tärkeää. Saimme konkreettisia työkaluja ja erittäin hyvän lähtökohdan omille toimenpiteillemme!"

- Juha Särkinen, TJ